Kad govorimo o prostorima u kojima su voda i vlaga učestale, dakle o tuš kabinama, kupatilima, bazenima i sl. staklo je zbog svojih svojstava idealan izbor. Specifični uslovi u takvim prostorima  na svakom drugom materijalu vremenom uzrokuju oštećenja i otežavaju održavanje, dok sa staklom to nije slučaj. Staklo je jedino trajno rešenje, nije ga moguće adekvatno zameniti niti jednim drugim materijalom, iako se danas na tržištu nude i neka druga rešenja.
Samo kupatilo opremljeno po Vašem ukusu će Vam pružiti zadovoljstvo, uživanje i relaksaciju. Upoznajte se sa različitim sistemima, modelima, dizajnom i karakteristikama tuš kabina koje su izradjene po meri Vašeg kupatila.

Tuš kabine klizne

Tuš kabine na šarke

Kaljeno staklo u boji ili sa print folijom  za kuhinje 

Zastakljivanje terase je sve popularniji trend kako kod novogradnje, tako i kod starijih objekata koji se renoviraju ili modernizuju. Ako imate lep pogled sa terase, velika je štete da pravite od nje stambeni prostor ili još gore – magacin.  Neka vaša terasa bude zaista moderan deo Vašeg doma , providno staklo, matirano ili tonirano.

Staklene pregrade

Staklene ograde

Uz pomoć naših staklenih panela kombinuje koncept prostorije koja je okupana dnevnom svetlošću i zvučno izolovana. Sve više fleksibilna i efikasna upotreba prostora postaje obaveza za kancelarije, hotele, izložbene centre, studija i slično. Potrebna su inteligentna rešenja koja omogućavaju multifunkcionalnu konfiguraciju prostorije koja se kombinuje sa otvorenošću i – kada je potrebno – vidljivošću.
Stakleni paneli omogućavaju raspored prilagođen datoj primeni. Izlozi i pregrade od stakla pogodne su za poslovne objekte ali isto tako za porodične domove gde želimo da odvojimo celine u jednom prostoru bez okvira. Koristi se (laminirano i kaljeno) sigurnosno staklo 8-19mm pema merama i zahtevima kupaca, može biti providno, matirano , farbano ili u boji.

EGE sistem

Fiksni paravani

Staklena vrata

Ogledala su jedan od najlepših i najdugotrajnijih elemenata našeg prostora. Dok se stilovi nameštaja, trendovi boja i materijala menjaju, glatka površina ogledala vekovima ostaje istaje ista. Kada izaberete veličinu i oblik ogledala, veličinu, oblik i boju rama, logika i umetničko nadahnuće stupa na scenu. Naravno da je osnovno pronaći raspoloživi komad zida ili deo u prostoriji (ukoliko je na stalku) gde može biti postavljeno ogledalo. Sledeće o čemu treba da razmišljate jeste položaj izvora osvetljenja. Ogledalo naspram prozora ili glavnog izvora veštačkog osvetljenja u prostoriji dodaće osetnu količinu svetla. Ram ogledala ne mora biti sasvim u skladu sa stilom cele prostorije. Ogledalo je poseban element prostora pa i ram može činiti akcenat sasvim drugačije vrste, na primer ogledala u drvenim ramovima i u alu ramovima sa led svetlom. Ogledala izgledaju impozantno kada su smeštena iznad kamina, na kraju hodnika, naspram ili na plafonu iznad kreveta u spavaćoj sobi. Njima možete „produžiti” prostoriju, uvesti prirodno osvetljenje dublje u stan, razdvojiti prostor… Zato posvetite više pažnje prilikom izbora ogledala. Ogledalo je neizostavni deo svakog doma, ili bi barem trebalo da bude.

Ogledala

21000 Novi Sad, Laze Lazarevića 13 – ulaz iz ulice Heroja Pinkija